lördag 20 februari 2010

En låt ekar i mitt huvud...

Efter att ha sett Darin i kvällens Melodifestival började den här låten eka i mitt huvud, det tog en hel del detektivarbete för att hitta den men bra är den!

Jag vet att det är mycket OS nu....

Men fasiken va bra det går och vad duktiga idrottare vi har. Har precis sett killarna ta guld och brons, jag säger bara wow!

fredag 19 februari 2010

Min frusna söta vovve!

Cooper bara älskar värme, här älskar han att ligga, vid spisen! (Ursäkta det dåliga fotot men det är så mörkt)

onsdag 17 februari 2010

Har ni hört väderleksrapporten?

Det ska komma 3 dm snö imorn, plus friska vindar..... Fredag ska vara lugn fast blåsigt och sedan på lördag kommer det mer snö. Suck!

Äntligen en ledig dag!

Är helt ledig idag, gjorde tom alla ärenden igår så idag ska jag bara ta det lugnt! inget flängande, inga måsten (eller ja jo hästarna men det är ju var dag, så det räknas inte). Gud så skönt....

Intervjun igår gick bra, fick träffa tre av cheferna. Verkar vara en jättemysig arbetsplats och hemskt trevliga kollegor, allt kändes bara jättebra. De ringde mina referenser igår och det är ju possitivt, då är de ju intresserade! Så nu är de bara att vänta och se samt hoppas att den andra kandidaten inte är lika trevlig som jag ;-) Det är lustigt hur liten världen är, den ena tjejen känner och har arbetat med min pappa och hennes barn har ridit för mig, den andra tjejen har haft boxer som jag har nu och håller på med islandshästar som jag och mannen känner flera hästmänniskor som jag också känner samt har ridit hos mina gamla chefer och ridlärare i Stockholm....
Håll tummarna för mig, besked skulle komma rätt så snart.

Nä nu ska jag lägga mig i soffan och titta på konståkningen från inatt!

måndag 15 februari 2010

Håll tummarna för mig imorn!

Ska på anställningsintervju imorn, ska bli riktigt spännande! Hoppas att det går bra......

söndag 14 februari 2010

Nu ger jag upp!

Orkar inte med detta längre, det är fasiken högar med snö överallt!!! Jag flyttar någonstans, till värmen, vad som helst....

Igår var det en lastare som ägnade hela dagen åt att köra ut all snö ca 20-30 meter ut på åkrarna, från vår allmäna väg, eftersom det bara snöade igen hela tiden. Så igår kväll kom vi ut så att vi kunde handla, efter att ha varit insnöad i flera dagar.... Suck, morr, grrrr vet inte vad jag ska säga.
Enda fördelen är att det inte går några tåg och det har det inte gjort på flera dagar. Idag har det varit tre lastare här för att röja spåret, två av dem körde fast och efter några timmar gav de upp. Jag förstår dem! Skulle själv varit iväg och haft träningar nu i eftermiddags men jag körde fast jag med och kunde inte komma någonstans så efter en del hjälp är jag nu hemma.

Men vart ska man flytta? Finns det något land som det på vinter blir typ 10 plusgrader och på sommaren max 25-30 grader? Kan inte komma på något, helst ska det inte var för svårt/ruinerande att ta med sig alla djur. Spanien är mysigt men lite för varmt på sommaren plus att det är rätt dyrt att leva där. Har ni några förslag?

Ja så denna alla hjärtans dag har verkligen inte blivit som jag har tänkt mig. Men igår kväll köpte vi en liten alla hjärtansdag tårta som vi ska smaska på ikväll. Nu ska jag leta efter hus i värmen och dra täcket över huvudet, kommer fram när det har blivit vår!