onsdag 14 juli 2010

Alltså måste få drömma lite...Gud jag skulle göra vad som helst för en sådan här liten engelsk bulldog valp.... Har drömt om en hela mitt liv, namnet valde jag för typ 20 år sedan = Napoleon och kallas för "Nappe"
Jag var ju tvungen att leta fram lite söta bilder ju....
Den nedan var ju bara så söt så man dör!!!!

Gillar våra hundar att bada eller?


Bada är kul det enda som är lite svårt är att hålla dem därifrån. Önskar att vi hade en nergrävd pool med med en trappa ned så att de kunde springa och bada som de själva ville.....

Uppdateringar

Igår blev både Elfur och Kvika badade, Frida har Elfur som sitt projekt och Anna fick hjälp med sin fina men knäppa pålle. Helt otroligt att 6 timmar bara flög iväg i stallet. Idag ska Birk och Silfurari få sig ett bad också! I måndags åkte Katten på träning så nu är det rätt lugnt här hemma men nästa vecka bär det iväg med Hörrebörre på kurs i dagarna fem hos Ann Lindberg!

måndag 12 juli 2010

Häst agility, har ni sett ngt liknande?

Jag vill också kunna göra så här med mina hästar! Hmm ska prova imorn.....

söndag 11 juli 2010

Knäppa Anna

nej hon är inte så knäpp eller jo kanske lite men isåfall inte mycket knäppare än vi ;-)
Det roliga är att vi har börjat prata som henne nu, så alla kommentarer som man säger är "dubbel betonade" och låter så här;
-Ja ah
-Nä eh
-Jo o
-Mm m

Men roligt har vi och skrattar mycket! Idag har Anna lärt sig att longera sin häst vilket gick suveränt, ja stjärnelev helt enkelt!
Så jag får lite motviligt (hihi) tillägna denna låt till henne!

Dessa killar hoppar högre än vad jag skulle våga med en häst!