fredag 4 juni 2010

Brandkåren är här!

Lite svältfödd på äventyr på Österlen kanske?

För en halvtimme sedan hördes en jättesmäll och när vi satt här inne i lugn och ro började det lukta bränt! Vi sprang ut, då var brandkåren här! Tydligen var det några alikor som hade flygit in i kraftledningarna på tågspåret...

torsdag 3 juni 2010

Jag har fått jobb *tjoho*

Var på anställningsintervju igår och tidigt i förmiddags ringde de och erbjöd mig jobbet. Tjohoo va kul! Underbara människor, jättetrevligt ställe tja känns mycket spännande! Ska skriva kontrakt den 16 juni och sedan börjar inte förrän augusti, så nu blir det till att njuta av sommaren ;-)

tisdag 1 juni 2010

Nytt djursjukhus i Ystad

I Ystads Allehanda kan man läsa; Den 17 juni öppnar Djursjukhuset i Malmö en filial i den gamla Flügger-affären på Dragongatan i Ystad. Mottagningen ska vara bemannad av veterinärer fem dagar i veckan och även sälja foder och tillbehör.

Skitbra tycker jag!

söndag 30 maj 2010

Hästauktion, mors dag och trött...

Känner mig trött och lite sliten efter helgen. Eurovison igår kväll och idag firandet av våra båda mammor. Dessutom bar det av idag för att titta en snabbis på en hästauktion med 40 hästar och ponnyer som polisen hade beslagtagit. En del var finare än andra men det blev inget köp. Ingen av hästarna hade papper eller dylikt så man visste inte namn, ålder eller ev stam och priserna låg mellan 5000-10000 kr för en shettis eller småponnyerna. Tycker det var ganska dyrt faktiskt! Var en del fina kallblod också.
Katla mår iallafall bättre, men är inte riktigt klok på vad det var som gjorde henne så dålig. Känns ju som om det var något med tänderna eftersom alla problem kom i direkt anslutning till tandläkarbesöket.....