fredag 26 februari 2010

Eurohorse och föreläsning

Vi kom upp till Eurohorse igår men det var fullständig snöstorm däruppe.... Pga av vädret vågade vi inte vara så länge på mässan så det fick bara bli ett snabbt snack med Ann Lindberg (Sveriges enda Monty Roberts tränare) och en snabb tur för att shoppa lite. Hade väl bara 45 på oss... Men det blev 2 grimmor, 2 fleecetäcke, 3 schabrak, 2 ryktstenar och ett vinterutetäcke.

Sedan fick vi skynda oss för att titta på Garpur som troligen ska flytta hem till oss. En helt otroligt vacker 5 åring, vackert musblack och så söt, social och charmig. Ett extra plus är att han är 145 cm så perfekt till Kristian med andra ord. Ägarna kändes underbart gulliga och bara så rätt! Nästa vecka ska vi diskutera lite hur vi ska med transport etc.

Ikväll har duktiga Marie Westman (www.horseandhuman.se) haft föreläsning för föreningen, ämnet var "Hur bygger hästen ryggmuskler". Väldigt intressant och lärorikt!
Imorn ska Marie ha Hästmassage och Stretchningskurs för oss, ska också bli jättekul.
Så hästarna, here I come!

onsdag 24 februari 2010

Håll nu tummarna för att vi kommer iväg!

Vi ska ju till Eurohorse och titta på en underbart söt 5 åring imorn. Så hör ni inte av mig så har vi kommit iväg annars kommer det nog ett deppigt meddelande på morgonen.... Ska shoppa lite roliga hästgrejer ;-)

Vovvarna ska få åka på hundpensionat över dagen och ha det mysigt och underbara Emma & Helma ska ta hand om alla hästarna. Tack söta gulliga ni, vad hade vi gjort utan er!

Usch nu har det börjat snöa....

tisdag 23 februari 2010

Måste bara hylla mästerkocken!

Vill bara sända ett stort tack till mästerkocken Mikael. Har precis lagat en av hans signaturrätter en kycklinggryta med potatis, syltlök, soltorkade tomater, grädde, lök, champinjoner (hade inga trattkantareller) m.m. som både jag och Kristian är helt galna i, fy faro va god den är!!! Trots att jag är proppmätt så vattnas det i munnen bara jag tänker på den, mums!

Mikael borde verkligen skriva en kokbok......

Ny häst på gång samt resa till Eurohorse

Tanken är att vi i övermorgon (dvs torsdag) ska ta en tripp till Göteborg över dagen och gå på Eurohorse samt titta på en ny häst. Frågan är om vi ens kommer iväg....

Pållen är iallafall en mycket stilig 5 årig valack som är inriden men inte så mycket utbildad. Tanken var att vi skulle provrida honom på torsdag men eftersom vädret hos dem ser likadant ut som för oss dvs otroliga högar med snö, enorma drivor på vägarna med mycket is samt en ridbana som druknar i snö så får vi gå på känsla, iallafall till att börja med... Men ägarna verkar så himla trevliga så det ska nog gå bra!
Tog två foton så ni får se hur vi har det, så här ser det ut när jag tittar ut!

måndag 22 februari 2010

Hur dum får man bli?

Skrattade halvt ihjäl mig åt detta klipp, vilka puckon! Och vaddå kommer inte ihåg vem som låg i bagageluckan? Vilka människor det finns!