lördag 4 september 2010

Långritt tjohoo!


Har varit på långritt idag med Örlingur Islandshästförening och det känns kan jag säga! Är så trött nu.... Men Elfur var kanon måste jag säga! Visst trippade hon som sjutton och var riktigt på tårna mestadels av turen men nere vid havet töltade vi som satan (galopperade lite också)! Jäklar vad hon fick gå men riktigt trött blev hon och det var bra för hon har varit lite knäpp senaste dagarna och gärna velat ta bettet och sticka.... Puss på dig Elfur!
Det roliga är att det var flera som undrade om jag satt på en unghäst och att då få säga att hon är 20 år och såg ut som på bilden för ett år sedan med i stort sett en dödsdom över sig är underbart! De som sett henne innan kände inte ens igen henne! Tyvärr fotograferade jag inget från turen idag och Kristian var tvungen att vara hemma men lite bilder från en annan dag när vi rider kommer senare!

måndag 30 augusti 2010

Kanske inte vad som brukar finnas på min blogg

men jag skrattade mig halvt fördärvad eller det kanske bara är febern?

Min skumma dröm....

Mår inge vidare idag har varit hemma från jobbet idag och la mig och sov en stund på dagen eftersom jag har svårt att sova på nätterna när jag är så täppt.
Drömde att alla mina underbara arbetskamrater blev avrättade med ett skott på personalmötet och där kom jag in och såg alla döda. Var så jäkla läskigt.... Tror att jag känner att jag har förrått dem eftersom jag var hemma eftersom jag inte var där, eller?

Tävling

Jag är med och tävlar om snyggt schabrak från Filippas Ridsport (www.filippasridsport.se)