torsdag 12 augusti 2010

Detta är harmoni och glädje (vilken jäkla balans han har)!

Se även tidigare helt underbara klipp med Jean-François Pignon under Video-Hästar!

Spännade inför kursen på lördag!

Ska bli så spännande inför Ann Lindbergs kurs på lördag som vi ska ha här hemma på gården och är arrangerad genom Örlingur Islandshästförening! Vi är helt fullbokade med 6 helt olika hästar och 30 stycken deltagare till fots! Så fantastiskt roligt att intresset är så stort! Nu hoppas vi bara på dunderväder ;-) Men det kommer bli lite trångt men ni vet vad man säger, finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Första dagen på nya jobbet

Allt har gått jättebra idag, jättemysiga arbetskollegor och trevlig skola! Så det känns jättekul, blir planering både torsdag och fredag också. På måndag är det utbildning och på tisdag kommer ungarna för då börjar skolan!

tisdag 10 augusti 2010

Nya ICA reklamen

Rätt rolig!

Lite dubbla känslor!

Känner mig både deppig och glad, nyfiken och trött. Jag börjar nämligen ett nytt jobb imorn som fritidspedagog i Sjöbo ;-)
Ska bli jättekul men känns hemskt att vara upplåst 5 dagar i veckan och inte få rå om sin egen tid på samma sätt. Känns även döskönt att få en fast inkomst varje månad istället för lite här och lite där. Men det känns jättekul och jättebra! Nu är man ju bara så jädrigt nyfiken på sina arbetskamrater och allt nytt. Så håll tummarna imorgon kör vi! Fast det är rätt skönt att ungarna inte kommer förrän nästa vecka så jag kan bli lite hemma först ;-)

söndag 8 augusti 2010

Hälsat på Justice

Idag har vi varit och hälsat på älskade lilla Justice som vi sålde förra hösten. Han var så fin och lika underbar som vi kom ihåg. Va så kul att få se hur han bodde, hans hästkompisar och träffa gulliga Jenny som köpte honom. Önskade att alla som var tvugna att sälja sin häst kunde hitta lika mysiga personer och hem som vi gjorde till Justice. Bamsekramar till dig Jenny och en jättepuss till Justice!